Vælg en side

Opsamlerkasse

DKK 2.099,00

Opsamlerkasse for 80 cm fejekost.

Passer på følgende modeller:

Combi 800
<b>OBS! Passer kun på Combi 800 fejekost med sort skærm (varenr. 90068076)</b>

Pro Sweep 500
Pro Sweep 550
Pro Sweep 680
Pro Sweep 750 … læs mere her

Varenummer (SKU): 5708906222254 Varekategori:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Opsamlerkasse her:
Opsamlerkasse

Mange leder efter den billigste Opsamlerkasse på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Opsamlerkasse her: billigste Opsamlerkasse

Den perfekte græsslåmaskine

En flot, trimmet plæne kommer ikke af ingenting, men kræver regelmæssig vedligeholdelse. Det til skal man bruge en plæneklipper, hvor kvaliteten er i orden. Men om plæneklipperen skal være af gode, gammeldags karakter eller om den skal være højmoderne, afhænger i høj grad af smag og behag. Du kan holde plænen trimmet ved både håndkraft og med en plæneklipper, der drives af en motor. Du bestemmer hvordan din plæne skal holdes.

God og gammeldags
Hvem siger at motion og havearbejde ikke kan kombineres? Med den gode, gammeldags plæneklipper, der er trukket ved håndkraft, kan en halv time rundt i haven både give dig sved på panden og en velholdt græsplæne, som naboerne vil kigge langt efter.

Trim plænen på ingen tid
Er græsslåning ikke din foretrukne motionsform, og har du ikke alverdens tid, som du kan lægge i din græsplæne, anbefales den motordrevne græsslåmaskine, der kan fås i mange varianter. Er havens græsareal større end normalen, kan være en fordel at vælge en motordreven græsslåmaskine – og er planens græsareal helt ud over alle grænser, fås er heldigvis også en et stort udvalg er havetraktorer, hvorfra du kan sidde behageligt og komme på en tur rundt i haven, mens græsset slås.

Køb Opsamlerkasse fra Texas allerede i dag og få den leveret direkte til din adresse.

Varefakta

  • Vare: Opsamlerkasse
  • Kategori: Multimaskine
  • Pris i DKR: 2099.00
  • Varenummer: 5708906222254
  • Direkte link: Opsamlerkasse