Stadig flere shopper via firmaer på nettet

En lang række webbutikker i Danmark tildeler nu om stunder flere fragtformer. Et hit er lige nu levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente produkterne den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo usædvanlig fleksibel, og i mange tilfælde også den mest prisbevidste fragtmetode.

Du kunne endvidere udse dig at få ordren sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen er uheldigvis en smule mere bekostelig, men samtidig ultra bekvem. Den mest betalelige leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets tilholdssted.

Leveringstidspunktet er naturligvis virkelig essentiel når vi skal bruge ordren om få sekunder, så i det øjemed er det rigtig relevant at vi efterser den estimerede leveringsdato for det pågældende produkt.

Adskillige internet varehuse byder på dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, som imidlertid forudsætter at der bestilles forinden et angivent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne pakket inden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte online varehuse yder levering uden beregning, men ofte er det under forudsætning af at du køber for en konkret sum. I øvrigt skulle man snuppe den mindst kostelige fragtmetode, der i de fleste tilfælde – hvad end du befinder sig i Aarhus, Værløse eller Struer – er at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop.

Fragtperioden er jo ekstremt udslagsgivende

Det er efterhånden super fremkommeligt for os alle at vurdere prisniveauet på tværs af forhandlere på nettet og til gengæld har masser af internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på en række af deres varer – til børn, og samtidig til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange præstere levering uden gebyr.

Trods dette kan det immervæk vise sig profitabelt at kigge forbi nogle få internet selskaber efter tilbud forinden du køber, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.

Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du bruge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du foretrækker at afdrage omkostningerne over flere uger.

Inden nogen køber i en internet forhandler kunne de altid se på netbutikkens vilkår, dog er det mange gange ikke særlig sjovt.

En anden løsning kunne derfor være at se om online firmaet er tilsluttet e-mærket, som længe har været en tilkendegivelse af at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske regler, foruden at e-butikken nu og da undersøges af jurister der kender til retningslinjerne. Desuden giver det dig mulighed for støtte, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med din ordre. Hjemmeside.

Tilmed anbefales det at kunden er vidende om de fundamentale regler i forbindelse med købet, til eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen lover. Her er det virkelig afgørende, at man stadigvæk bevarer ens faktura e-mail, så man i fremtiden kan vidne om ordren, om man er på gaveindkøb til en herre eller dame.

Den mest prisbevidste type af levering

Trustpilot byder på uden sammenligning strålende genveje til at se nøjere på mange eksisterende kunders ratings og på grund af dette er det fornuftigt, at du sonderer online firmaets vurderinger forinden du placerer din ordre.

Facebook frembringer for øvrigt nogle fine løsninger til at få indblik i internet selskabets popularitet. Tilmed ses en række internet firmaer hvor kunder kan registrere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes må drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi har tætte samarbejder med forskellige online webshops og introducerer deres produkter, og modtager betaling hvis den besøgende vi sender videre gennemfører en handel.

»